park-icon
FIETSPARKING OPLOSSINGEN
park Onze slimme parking systemen Use-Cases
 • Fietskluizen Parkings
 • Fietsparking Beheer
 • Slimme Toegangscontrole
 • Betaaloplossingen
sharing-icon
DEELSYSTEMEN & FIETSVLOOT OPLOSSINGEN
sharing Onze deelsystemen Use-Cases
 • Fietsen
 • Deelsystemen
 • Slimme sloten
 • Sleutel en vlootbeheer
software-icon
FIETS MANAGEMENT & ANALYSE SOFTWARE
software Onze Technologie & Software Use-Cases
 • Eigen SAAS Platform Technologie
 • API
 • Rapporteringmodule
 • Serviceplatform
single-car-icon
93%

Maar liefst 93% van het woon-werkverkeer wordt uitsluitend met de auto afgelegd.

single-car-icon
75%

75% tijdsbesparing, verhoogde motivatie en prestaties van werknemers, verbeterde algehele gezondheid en welzijn, en minder ziekteverzuim.

single-car-icon
70%

Zeventig procent van de broeikasgasemissies vindt plaats tijdens dagelijkse woon-werkverkeer.

single-car-icon
70h

Jaarlijks gaan er zeventig miljoen uur verloren in verkeersopstoppingen.

Waarom VELIX?

immediately-icon

Direct Inzetbaar

Ervaar het gemak van onze oplossingen met vervoersmiddelen, hardware en software die direct inzetbaar zijn. 

immediately-icon

Gecentraliseerde Oplossing

Ontdek onze gecentraliseerde oplossing op maat van jouw behoeften, met (deel)fietsen en beveiligde parking, allemaal handig beheerd vanuit één app. Een alles-in-één pakket voor die complete mobiliteitsoplossing.

immediately-icon

Duurzaam & Schaalbaar

Klein beginnen om groot te groeien? Ons platform is schaalbaar, toekomstbestendig en ontworpen om jouw groei te ondersteunen op een duurzame manier. 

immediately-icon

Gebruiksvriendelijk & Veilig

Ervaar een naadloze werking en verzamel waardevolle inzichten over het gebruik van de infrastructuur met onze gebruiksvriendelijke cloudsoftware en app. We hechten daarbij ook veel belang aan veiligheid en zorgen ervoor dat jouw activiteiten ten allen tijde beschermd zijn. 

Draaien Reeds op VELIX

Onze Aanpak

In overleg selecteren we zorgvuldig de juiste hardware- en softwareoplossingen om aan jouw mobiliteitsbehoeften te voldoen.

 • Op weg naar jouw mobiliteitstransformatie

  Luisteren, daar begint het allemaal mee. We willen begrijpen wat jouw specifieke behoeften zijn en wat je wil bereiken. Wat je ter beschikking hebt en wat niet. Op basis van jouw waardevolle input en evaluatie van de huidige situatie kunnen we onze uitgebreide modules inzetten en de juiste oplossingen voorstellen. 

 • Optimale Mobiliteitsoplossingen voor uw Uiteenlopende Behoeften

  Bij Velix begrijpen we dat een effectief mobiliteitsplan vraagt om een mix van vervoersopties. We werken samen om de huidige situatie te evalueren, kansen te identificeren en weloverwogen keuzes te maken op basis van de beschikbare infrastructuur of ruimte. 

  Of je nu behoefte hebt aan e-bikes of een fietsparking of beide, wij hebben het voor je. Ons team van experts begeleidt je bij het selecteren van de meest geschikte opties die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We leggen de nadruk op gebruikersgemak, veiligheid en duurzaamheid, zodat je mobiliteitservaringen kunt verbeteren voor je werknemers, bewoners of klanten.

  Met ons geavanceerd gebruikersplatform, kun je ook efficiënt de prestaties van je gekozen mobiliteitsoplossingen beheren en monitoren. 

 • Operationeel en Financieel Model

  Het potentieel van e-bike delen en fietsparking gebruik ontgrendelen!

  Ons operationeel en financieel model zorgt ervoor dat je het volledige potentieel van je mobiliteitsoplossing kunt benutten, waardoor jouw organisatie wordt voorzien van duurzame en efficiënte mobiliteitsopties.

 • Vlekkeloze Implementatie

  Van levering over installatie tot opladen, veilig parkeren, gecontroleerde toegang, traceren en identificeren: bij Velix ontzorgen we je volledig. 

  Elk aspect wordt grondig getest en beveiligd. Zo geniet je van de nodige zekerheid en duurzame ondersteuning, met een minimum aan last. Wil je achteraf nog vervoersmodi toevoegen of andere aanpassingen doen? Geen enkel probleem! We voegen toe en sluiten dit naadloos aan op het bestaande.

Weet je niet goed waar beginnen

Maak een afspraak!